Leefstijlcoach

Als leefstijlcoach kijk ik samen met jou naar een passende leefstijl op het gebied van beweging, slaap, stress en voeding.

Aan de hand van jouw hulpvraag stippelen we de route uit die genomen kan worden en ben ik daarbij jouw gids. Iedereen heeft zijn eigen hulpvraag en dus ook zijn eigen route.

Om blijvend resultaat te behalen kan het een langdurig traject zijn, dit omdat je nieuwe gewoonten aan gaat leren en deze ervoor zorgen dat jouw nieuwe levensstijl past bij jou en je wensen. Er is dus geen ‘Quick fiks’ waarbij je snel resultaat ziet maar het vaak maar voor een korte duur is.

Geef jezelf hiervoor ook de tijd en ga met kleine stapjes de uitdaging aan.

Om te weten of we samen het traject naar de nieuwe leefstijl aangaan wil ik graag eerst een korte kennismaking met jou. Dit is gratis en vrijblijvend.

Via de verzekering worden er GLI (gecombineerde leefstijl interventie) trajecten aangeboden. Dit zijn trajecten met een duur van 2 jaar waarbij er enkele individuele gesprekken en enkele groepsbijeenkomsten zijn.
Je komt hiervoor in aanmerking als:

  • Obesitas: een BMIBody Mass Index van 30 of hoger.

  • Overgewicht en een verhoogd risico op een andere aandoening: een BMI van 25 of hoger in combinatie met artrose of slaapapneu of in combinatie met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten of een verhoogd risico op diabetes.
     

Binnenkort ga ik ook deze trajecten aanbieden, wil je hier al meer informatie over dan mag je hiervoor altijd contact opnemen.

Je kunt ook extra informatie vinden via: https://www.rivm.nl/gecombineerde-leefstijlinterventie

Bekijk hieronder mijn promotiefilm.